I Actiu Juvenil del Vallès Oriental

El dissbate 28 de febrer tot coincidint amb la cloenda de la fase comarcal escolar del Vallès Oriental, es va jugar el I actiu juvenil del Vallès Oriental. Durant el matí es va jugar un suïs a 5 rondes on van sortir els 4 millors classificats per jugar per la tarda les semifinals i final.

Els 4 jugadors classificats tenien el mateix color de semarreta doncs tots eran del Montmeló. En les semifinals Toni Gallego i Marc Ortega es van imposar a Cristin Corrales i Federico Miguez. A la final el Toni va guanyar el I Actiu Juvenil del Vallès Oriental.

Classificació final:

Classificació absoluta
1 GALLEGO BERGADA Antoni Montmeló
2 ORTEGA SERRA Marc Montmeló
3 MIGUEZ CABELLO Federico Montmeló
4 CORRALES ADAMUZ Cristian Montmeló
Classificació femenina
1 GARRIGA CAZORLA Helena Mollet
2 COLOME MARTIN Montse Mollet