Festa de l’Esport de Montmeló 2019

El passat divendres 1 de febrer es va dur a terme a la Sala Polivalent de Montmeló la cinquena Festa de l’Esport (d’ençà que es fa en aquest nou format). Algú recordarà l’antiga Festa de l’Esport que consistia en un sopar i el lliurament de premis. L’actual Festa de l’Esport ha introduït any rere any nous elements que es diferencien de la Festa que organitzava la Penya Blaugrana.

Aquest any s’han modificat el nombre de categories (quedant en quatre i agrupant la modalitat masculina i femenina) i s’ha canviat el model per realitzar les votacions. El resultat de la votació ha estat la combinació dels vots d’un jurat (60%) i el vot telemàtic (40%) de totes les persones que s’identificaven amb el DNI votaven a través del web de l’Ajuntament.


La representació del Club d’Escacs Montmeló a la festa va ser amb un candidat per categoria, segons el guió obligatori que es va decidir en la reunió del Consell de l’Esport. Un compromís que moltes entitats van passar per alt.

En la categoria individual d’adults, el nostre representant Marc Ortega va tornar a ser triat el millor esportista local. En la categoria individual de menors d’edats la Diana no va guanyar però va ser la candidata amb més nominacions, ja que ho estava pels escacs i pel bàsquet. També en les categories per equips vam presentar l’equip sub8, i el Montmeló B.

La festa es va allargar més que l’any passat sobretot pels discursos i pels nombrosos reconeixements als mèrits esportius dividits en diverses categories. Segurament un aspecte a millorar en les pròximes edicions.