Cloenda Fase Prèvia del Campionat de Catalunya d’Edats 2019

El passat dissabte 23 de febrer es va celebrar la cloenda de la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya d’Edats 2019 en l’àmbit territorial del Vallès Oriental, Maresme i Osona. La població de Les Franqueses van ser el lloc triat per la Comissió Tècnica (CEVO) per acollir l’esdeveniment, amb motiu del seu llaurat aniversari.

Els nostres jugadors hi participaven en les categories S8, S10, S16 i S18.
En la categoria sots-8, hi van participar en Martí Forca i l’Eloi Castro des de la primera ronda i s’hi va incorporar el Manel Lacambra després de la seva participació en el Campionat de Promoció i Valors. Tots tres fan fer una actuació fantàstica assolint el 4t, 5è i 9a posició de la general. En la categoria sots-10, van ser els representants de l’entitat l’Isaac Rubinos, l’Albert Caparrós i en Martí Sierra. El canvi de categoria respecte a l’any passat, ara són S10 de primer any, va fer que els resultats no fossin tan bons com en el S8.


En la categoria sots-16, la Natàlia Alcántara va assolir la 17a posició. També la Natàlia estrenava categoria i els resultats no la van acompanyar.
El la categoria sots18 en Sergi López va realitzar un torneig impecable guanyant totes les partides, fins i tot descansant en una ronda. Una gran actuació que li va valdre la medalla d’or i la classificació amb les despeses pagades a la Final del Campionat de Catalunya que es jugarà per Setmana Santa.

Independentment dels resultats els 8 jugadors del Montmeló van jugar a un bon nivell i van lluitar totes les partides. Van demostrar una gran esportivitat tant si es guanyava com si es perdia i van rebre en tot moment el suport dels seus monitors (Marc, Pau, Nèstor i la Diana). Tampoc hi van faltar els familiars que formen aquesta gran família escaquista. Tot aquest treball va ser premiat en la classificació per equips, entre totes les entitats que hi van prendre part (una vintena). La nostra pedrera va tornar a repetir el pòdium de l’any passat i va assolir la copa que els acredita com a tercers classificats de les comarques del Vallès Oriental, Maresme i Osona.