Flancderei és el web del Club d’Escacs Montmeló i des del 2011 recull el projecte escolar MontEscacs .

El Club d’Escacs Montmeló neix el setembre del 1984 i per tant l’any 2009 va celebrar el seu 25è aniversari, on es va assolir l’ascens a Primera Divisió. A partir de l’any 1987 es desenvolupa una activitat d’ Escola d’Escacs que serà el referent i el futur dels escacs a Montmeló.
Però no ha estat fins els darrers anys que s’ha viscut la coincidència de diferents aspectes, que tot junts han donat als escacs montmelonins els moments més dolços de la seva història. D’una banda el fruit del treball de l’Escola d’Escacs amb l’esclat de les seves joves promeses, d’altra banda el que podríem denominar “els comodins asturians”, així com la benvinguda de tots els components d’una família de Sant Pere de Ribes i com a colofó final la incorporació al nostre equip de l’actual Director Esportiu i gran amic .

Tots aquest elements juntament amb suport del planter local han portat al Club d’Escacs Montmeló a les fites més importants mai assolides. Però per sobre dels èxits esportius, el veritable èxit ha estat l’èxit humà de compartir moments inoblidables com aquell “Ja som campions, que ha donat la volta al mon“ http://es.youtube.com/watch?v=SndDyrf3HZo

Però la família “flancderei” no només són els jugadors sinó que són part fonamental totes les persones que ens envolten i pateixen els ensurts i els èxits esportius. Des de la parella que ens dona bona sort el dia de competició fins la “iaia” que prepara “la paella” de les grans trobades.

L’únic mèrit que com a president d’aquesta entitat em puc atorgar és el de tenir els millors amics que un pugui desitjar. Gràcies a tots ells. Sense vosaltres res seria el mateix.

I cal dir que si algun dia heu de marxar (com ha fet l’Estanis ara a Islàndia ) sapigueu que aquesta sempre serà la vostra casa. Agraït per sempre,

Jordi Pellicer

President del Club d’Escacs Montmeló

Data de Fundació Setembre de 1984

Seu Social : Casal Cultural “La Torreta”

Web del Club flancderei.com

Any 2015

IMG_0487.JPG

 

Any 2016

IMG-20160313-WA0019