Festival d’escacs escolars a Montmeló

El passat 2 de març es va celebrar la cloenda del Campionat Escolar del Vallès Oriental-Maresme i Osona a nivell federatiu i també la final de promoció de la nostra comarca.

Un festival d’escacs de més de 300 jugadors en un escenari magnífic: la sala polivalent del Centre Cultural “la Torreta”. La implicació de l’ajuntament montmeloní , l’ajut de empreses com la Coca-Cola, Nocicao, aigua del Montseny i el supermercat ” l’Esclat” van guarnir la festa de color. El sorteig final d’unes entrades pel Circuit de Catalunya van embogir al joves jugadors i van posar punt i final a l’esdeveniment.

Respecte als resultats purament esportius van obtenir medalla de bronze i d’or els germans López Pajuelo, Sergi i Aleix respectivament a la categoria federada, mentre que a nivell de promoció Alvaro Cozar va ser argent i Natalia Alcantara or, com la millor noia del torneig sub10 . A nivell d’entitats dues copes com a tercers: l’Escola Sant Jordi, millor tercera escola de la comarca (1a Sant Gervasi, 2a Martí Pol) i el Club d’Escacs Montmeló com a tercer millor club a nivell escolar de les comarques del Vallès Oriental-Osona-Maresme.