Campionat de Catalunya d’Edats 2019

Els jugadors sub8 van ser el Manel Lacambra, l’Eloi Castro i el Martí Forca. Tots tres van fer la meitat dels punts, 4 de 8, i es van col·locar en la meitat de la classificació. Fora de la valoració de resultats, els jugadors s’ho van passar d’allò més bé i van tenir una bona actitud en el torneig. Continuen progressant i millorant en la majoria dels aspectes de la competició. Seguir treballant amb la gestió del temps i el coneixement de la normativa entre altres aspectes serà el camí per obtenir millors resultats l’any vinent.

En la categoria sub16 la Natàlia Alcántara va obtenir 4,5 punts de 9 possibles i va sumar un bon grapat de punts d’elo. Després d’una fase prèvia on els resultats no van ser gaire bons, la Natàlia que va dubtar fins al darrer moment de participar en la fase final, va fer un molt bon torneig anant de menys a més.

En la categoria sub18 en Sergi López, el nostre llaurat campió de Catalunya durant molts anys, va fer un esplèndid torneig assolint la vuitena posició. Va perdre només dues partides contra jugadors molt forts i va acabant sumant 6 punts de 9 possibles. L’evidència del seu gran torneig es plasma en els més de 70 punts d’elo FIDE que va sumar en finalitzar el torneig.

Podeu trobar tots els resultats a chess-results.