ESCOLA D’ESCACS

♟️ Dirigit a

A nens i nenes en edat escolar a partir dels 6 anys

Adults

🧑‍🏫 Monitors

Voluntaris del Club d’Escacs Montmeló

Titulació nivell 1

📝 Accés

Sol·licitud d’ingrés

Pagament de la quota:

IBAN(ES09) 0081-0035-11-0006220336

Fer constar el nom de l’esportista

📍 Lloc

Classes presencials Centre Cultural “La Torreta”

CEIP Pau Casals i CEIP Sant Jordi (suspès COVID19)

Classes online

🗓️ Duració

Gener-maig i octubre-desembre

Preferentment 1 hora setmanal

👨‍👩‍👧‍👦 Grups

Grups reduïts de 3-4 esportistes (aforament COVID19)

Grups en funció de l’edat i el nivell

Competició Escolar CEVO

En la fase inicial d’aprenentatge els nens i nenes de l’Escola d’Escacs de Montmeló podran  participar en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya i en altres competicions o trobades adients al seu nivell.

En aquestes competicions els valors esportius són més importants que els resultats. Durant els mesos de gener i febrer es disputarà la competició comarcal del Vallès Oriental  de Promoció i Valors, on independentment del resultat de les partides, els nens i nenes tindran com a primer objectiu assolir la targeta verda dels Valors esportius.

Després d’assolir la targeta verda els nens podran accedir a la competició federada.

Competició Escolar Federada

Un cop els nens i nenes hagin assolit els coneixements necessaris (a partir del segon any d’aprenentatge)  podran participar en la  modalitat federada.

Dins de la competició federada i durant els mesos de gener, febrer i març es disputa la Fase Prèvia dels Campionats de Catalunya d’Edats que classifica per la Final Nacional. Cada any nens i nenes de l’entitat hi participen representant el Club d’Escacs Montmeló  

El Club d’Escacs Montmeló també està present en la competició d’edats per equips. Durant el mes d’octubre s’organitza el Campionat de Catalunya d’Edats per Equips on, en funció de l’edat i el nivell, es formen els equips que representen al Montmeló