Competició Escolar

Competició Escolar CEVO Promoció i Valors

El Campionat d’Escacs de Promoció i Valors Esportius CEVO, forma part d’un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat i està organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Oriental a través de la seva comissió tècnica.

L’objectiu principal d’aquest campionat és el foment de la pràctica esportiva com a eina educativa, participativa i convencional del màxim número de joves escolars, sense tenir en compte les seves actituds físiques o tècniques. Aquesta pràctica ha de ser compatible amb la transmissió de valors formatius i pedagògics com són la responsabilitat, la solidaritat, el respecte, el compromís , la tolerància, el treball en equip i l’acceptació de les normes.

En aquestes competicions els valors esportius són més importants que els resultats. Per aquest motiu els nens i nenes tindran com a primer objectiu assolir la targeta verda dels Valors Esportius. Així doncs, s’establirà una classificació de punts i després una classificació integrada on la targeta verda serà més important que els punts.

Promoció i Valors 2023

Enlllaç a les fotografies ( Cèlia Fernández)

Instagram de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès

Classificacions Integrades

Competició Escolar Federada

Un cop els nens i nenes hagin assolit els coneixements necessaris podran participar en la  modalitat federada.

Dins de la competició federada i durant els mesos de gener, febrer i març es disputa la Fase Prèvia dels Campionats de Catalunya d’Edats en la modalitat individual que classifica per la Final Nacional que es disputa per Setmana Santa.  

Durant el mes d’octubre s’organitza el Campionat de Catalunya d’Edats per Equips on, en funció de l’edat i el nivell, es formen els equips.