Cloenda Fase Prèvia del Campionat de Catalunya d’Edats 2019

En la categoria sots-16, la Natàlia Alcántara va assolir la 17a posició. També la Natàlia estrenava categoria i els resultats no la van acompanyar.
El la categoria sots18 en Sergi López va realitzar un torneig impecable guanyant totes les partides, fins i tot descansant en una ronda. Una gran actuació que li va valdre la medalla d’or i la classificació amb les despeses pagades a la Final del Campionat de Catalunya que es jugarà per Setmana Santa.

Independentment dels resultats els 8 jugadors del Montmeló van jugar a un bon nivell i van lluitar totes les partides. Van demostrar una gran esportivitat tant si es guanyava com si es perdia i van rebre en tot moment el suport dels seus monitors (Marc, Pau, Nèstor i la Diana). Tampoc hi van faltar els familiars que formen aquesta gran família escaquista. Tot aquest treball va ser premiat en la classificació per equips, entre totes les entitats que hi van prendre part (una vintena). La nostra pedrera va tornar a repetir el pòdium de l’any passat i va assolir la copa que els acredita com a tercers classificats de les comarques del Vallès Oriental, Maresme i Osona.