Segona jornada de l’escolar i Campionat de Catalunya per Equips

El passat dissabte dia 21  es va disputar la segona jornada de la competició escolar federada al pavelló de Palau-Solità. No van tenir gaire sort els representats de la nostra entitat i només va obtenir la victòria en Sergi López que lidera el grup sub-10 amb 3 punts, juntament amb altres jugadors . El proper dissabte dia 28 es jugarà a Parets la tercera jornada al local Cooperativa ( davant de l’ajuntament) a partir de les 16h on es disputaran dues rondes a les categories sub-10 i sub-12 mentre que descansaran els grups sub16 i sub18.

D’altre banda el diumenge 21 es va jugar el I Actiu “Joan Navarro” a Granollers on hi van participar del Montmeló en Marc Ortega, en Cristian Corrales  i l’Aleix López. En Marc va obtenir la quarta plaça de la general amb 6 punts de 8 i només va ser poder ser superat  per tres mestres internacionals. 

 

Diumenge vinent dia 29 s’inicia la competició federada per equips on el primer equip del Montmeló jugarà al grup II de Segona Divisió i es desplaçarà a Calaf , i el segon equip jugarà al grup IV de Segona Provincial i es desplaçarà a Caldes de Montbui.