L’expedició montmelonina, formada per l’Albert, el Marc i el Néstor, va tornar carregada de premis del III Open Internacional de Puigpelat. Tots tres van passar un molt bon dia, gaudint dels escacs en un esdeveniment que va destacar per l’excel·lent organització a càrrec del Francesc Blasco.

L’Albert Ezquerro va realitzar un espectacular torneig, tan sols perdent dues partides davant dos GM (Gran Mestre), obtenint la 6a posició a la classificació i el primer premi de Tram B (sots 2249 Elo FIDE).

El Marc Ortega també va fer un molt bon torneig. Només va perdre dues partides també, davant el campió i subcampió del torneig. Va realitzar molt bones partides, que li van permetre guanyar el primer premi de Tram A (sots 2400 Elo FIDE).

El Néstor va acomplir una actuació molt correcta. Va guanyar als rivals teòricament inferiors, i va perdre amb quatre titulats internacionals. Va arribar a l’última partida amb opcions de guanyar el primer premi de la seva categoria, però no va poder aconseguir-ho. No obstant, el nostre amic Xavi Vila li va deixar amablement el seu premi i ens va fer la foto de l’honor.