CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS 2D i 2P

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS

Segona Divisió

El primer equip del Montmeló s’ ha imposat per 6 a 4 al Sabadell C i mantè la segona posició en places d’ascens a Primera Divisió. Avui ha debutat al equip el jove Fede Miguez (sub18) que ha donat un punt molt valiós a l’equip. La resta de punts han vingut per part del Xavi (2), en Marc (3), el Miquel Àngel (5) , el Togabe (6) i en Raúl (7).  El matx, que a priori era molt complicat, ha estat ple de irregularitats que han estat a punt de fer perdre la concetració de l’equip. D’entrada l’equip del Sabadell no tenia planilles per jugar, després a un jugador del Sabadell li ha sonat per dos cops el mòbil ( fet que està prohibit) i després hi ha hagut una forta discusió al perdre el segon jugador del Sabadell, fet que donava la victoria a l’equip del Montmeló.

Segona Provincial

El segon equip del Montmeló no ha pogut guanyar a Santa Eulàlia de Ronçana enfront del Vall del Tenes B. L’equip ha comptat amb els joves Aleix (sub14) i Albert (sub12), que han perdut després de lluitar de valent. Els punts del segon equip han vingut per part del Toni (1), l’ Isma (2), la Laura (4) i el novell Carlos (10).

Diumenge 5 de març, a partir de les 09.30 a la Torreta, el primer equip buscarà la plaça definitiva per jugar els play off d’ ascens a Primera Divisió davant el Tàrrega i el segon equip buscarà la salvació davant el Caldes de Montbui.