CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS ronda 7

Segona Divisió:  Montmeló 7.5 Tàrrega 2.5

El primer equip del Montmeló avui ha assolit un fantàstic resultat que el consolida en segona posició del grup i dins el play off per les places d’ascens. Avui no s’ha patit tant, ja que cap jugador ha perdut la partida. Només hi han hagut 5 taules i, per tant, 5 victòries. El primer en acabar ha estat el Xavi( 3), que ha fet unes taules ràpides. Després han arribat la victòria del Marc( 4), les taules del Togabe (7) i una gran victòria en una bona combinació del Raúl (8). Més tard, importants Victòries del Guzmán (5) i de l’ Omar ( 9) . El punt definitiu de la victòria l’ ha aconseguit el jove Fede (10). Per finalitzar el matx, s’ han aconseguit 3 taules seguides, les del Miquel A(6), l’ Arthur(1)i el Carlos (2). Avui ha estat el primer cop que han jugat els 3 amics asturians junts (el trident asturià) i ho han fet fantàsticament bé.

La setmana vinent anem a jugar a casa del cuer, el Sant Feliu, esperant que punxi el lider i poder aconseguir l’ ascens directe.

Segona Provincial: Montmeló B 4 – Caldes 4

El segon equip havia de puntuar necessàriament i ha fet mig puntet que encara no sabem si serà suficient per mantenir la categoria. Avui cal destacar les victòries de l’ Estanis(8), el Conrad(2), i el Cristian(3), així com també les taules del Jordi(1) i el JuanMa(4).