Campionat de la Lliga Catalana 2015. Grup I Segona Divisió i grup II Segona Provincial

El passat diumenge dia 25 es van posar en marxa a les 9.30 del matí, al Centre Cultural  “La Torreta”,  els 16  rellotges d’escacs que donaven el tret de sortida als dos equips montmelonins de  la Lliga Catalana d’Escacs. El primer equip es va enfrontar al Figueres B i el segon equip al Caldes B.

El primer equip va començar guanyant el primer punt després de la victòria d’en Jordi en poques jugades. Però en Toni va perdre un final que semblaven taules i en Carles Vendrell també tombava el rei en un final on es va quedar sense temps.  En Marc va voler guanyar un final molt igualat on només va treure taules i en Nèstor va arribar a un final imposible de guanyar o perdre.   Amb el marcador en contra, en Pau, qui va jugar una gran partida,  en els destrets de temps li van fer un truquet on quedava perdut. Finalment en Carlos, al primer tauler,  va fer taules amb peó de menys deixant el matx en 5.5 punts en contra. Les victòries d’en Raúl i Aleix van deixar el resultat final del matx en un ajustat 4,5 a 5.5.

imageimage

 

 

 

 

 

 

 

 

L’ equip B va fer una alineació històrica: tres noies als primers taulers, Diana, Laura i Natàlia i tres seniors : Serafín, Manolo i Javi. Manolo va guanyar amb contundència donant el primer punt a l’equip. Després van seguir els punts de Diana, Laura i Serafín. Natàlia qui havia quedat en una posició inferior va donar un tomb a la partida assolint el cinquè punt de l’equip. Finalment en Javi, qui jugava la seva primera partida federada, va guanyar la Dama del seu rival i seguidament va rematar la partida amb una gran tècnica. El resultat final del matx  també és històric: 6 a 0.

 

 

imageimage

 

 

 

 

 

 

 

r1a r1b