Campionats de Catalunya d’Edats de la Federació 2011

Més de 300 nens i nenes d’arreu de Catalunya dividits en 4 categories (sub10, sub12,sub14 i sub16) han participat en el Campionat de Catalunya d’Edats organitzat per la Federació Catalana d’Escacs els dies 16 al 20 a la Pineda (Vilaseca).

4 representants de l’entitat hi han participat :

Nèstor Pellicer (sub16)  ha assolit el 16è lloc i ha sumat un bon grapat d’elo. Un dels millors torneigos que ha disputat que confirma la progressió d’aquest jugador.

Aleix López (sub14) va començar molt bé amb 2,5 punts de 3 possibles, però va perdre la darrera partida que el va portar a la 28èna posició.

Albert Sobreviela (sub14) va ocupar les darreres posicions després de fer 1,5 punts. El Campionat li ha servit d’experiència per continuar treballant.

Sergi López (sub10) tot i sortir amb el 5 de ranking, era tota una incògnita com es desenvoluparia el torneig en aquestes edats on l’elo no és una bona referència. Amb el seu joc habitual, massa ràpid, però soportant  bé la pressió va saber aprofitar els errors dels adversaris i va finalitzar en segona posició com a Campió de Catalunya ( en primer lloc va quedar una noia) i amb el dret de defensar el títol al Campionat d’Espanya que es jugarà a Galícia a finals de Juny.