Campionats Escolars i per Equips

La tercera jornada d’escacs escolars es va disputar a Parets el passat dissabte dia 28 on es van jugar dues rondes a les categories sub10 i sub12. Dels jugadors de la nostra entitat cal destacar a la categoria benjamí en Joel González que va guanyar les dues partides.

El proper dissabte dia 04 s’iniciarà la competició en la modalitat de promoció i amb la presència de nens de les Escoles Sant Jordi i Pau Casals. La jornada es jugarà a l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès a les 16.30, i els jugadors de promoció faran dues partides, mentre que els federats només una.

D’altre banda el diumenge 29 es va iniciar el Campionat de Catalunya per Equips amb dos desplaçaments. El primer equip va jugar contra el Calaf, perdent per un ajustat 6 a 4. Durant tot el matx les partides semblaven més decantades pel nostre equip que no pas per l’equip de l’Alta Segarra. Però desafortunadament les partides es van capgira. Destacar les victòries d’en Marc ( en un final impossible d’alfil contra torre ) , d’en Carlos ( en un altre final de torre i peons que va jugar de forma magistral) i de l’Aleix (que va guanyar amb comoditat en el seu salt al primer equip).

El segon equip es va desplaçar a Caldes de Montbui perdent per un altre ajustat 5 a 3, amb victòries d’en Fede, Sergi i en Javier . El proper diumenge es juga a casa, al Centre Cultural “La Torreta”.