Candidatures del Club d’Escacs Montmeló a millor esportista local 2015

El Club: CLUB D’ESCACS MONTMELÓ

Presenta a (nom i cognoms):  SERGI  LÓPEZ PAJUELO

de la categoria: SUB14 (INFANTIL)

El Sergi porta desergi_salois de els set anys jugant als escacs a la nostra entitat. Des de els seus inicis ja va demostrar la seva capacitat per entendre el món de les 64 caselles. Ha estat campió de Catalunya sub8, sub10 i sub12 i ens ha representat en els campionats d’Espanya. Però no ha estat fins aquest any que els socis de la nostra entitat, en assemblea, van decidir que fos el nostre representant a Millor Esportista  gràcies als seus èxits esportius individuals i al seu compromís amb l’equip on s’ha  convertit en un jugador clau en el primer equip de l’entitat.

 

 

 

El Club: CLUB D’ESCACS MONTMELÓ

Presenta a (nom i cognoms): MANUEL LOPEZ DE LA SANTISIMA TRINIDAD,

de la  categoria: SENIOR

Els socis de la nostra entitatmanolo_jugant, en assemblea, van decidir que fos el nostre representant a Millor Esportista Sènior el “Manolo”,  el pare del Sergi i de l’Aleix (dues joves promeses). Molts us podeu sorprendre que un pare sigui candidat a aquest reconeixement però de ben segur que s’ho mereix. Més enllà del èxits esportius, la nostra entitat  ha volgut reconèixer en la figura del Manolo els valors de l’esport.

 

 

 

 

 

 

 

SERGI  LÓPEZ PAJUELO

Competició Individual

  •  4art classificat en el Campionat de Catalunya d’Edats 2015  ( 28 de març al 2 d’abril a l’hotel Ametlla de Mar de Tarragona)
  • Representant de la Selecció Catalana en els Campionats d’Espanya 2015 (13 al 18 de Julio en Salobreña 2015)

 

Competició per Equips

Lliga Catalana.

  • Durant els mesos de gener a març es va disputar la Lliga Catalana, on el Sergi va ser un puntal en el primer equip del Montmeló enquadrat al grup I de Segona Divisió. La seva participació va ser fonamental perquè l’equip conservés la Categoria amb prop d’un 90% de partides guanyades.

Copa Catalana.

  • El primer equip del Club d’Escacs Montmeló es va proclamar Campió de la Copa Catalana de Segona Divisió a les terres gironines essent el Sergi integrant de l’equip.

Ràpides de Catalunya.

En Sergi va ser peça important en el Campionat de Catalunya de partides ràpides ( 18 d’Octubre Santa Pau) per a que el primer equip del Montmeló es proclamés Sots-campió de Segona Divisió.

 

MANUEL LOPEZ DE LA SANTISIMA TRINIDAD,

Compromís i treball en equip

  • La temporada del 30è aniversari del Club d’Escacs Montmeló es va iniciar amb una plantilla molt justeta per fer front als reptes de l’entitat, per això alguns pares es van treure la llicència federativa ( Manolo i Javi) i es van posar a disposició del Club

Esforç i perseverança

  • Des del minut zero en Manolo va dedicar tot el seu temps lliure ( m’ho ha dit la seva dona) a preparar-se per la competició i així donar un cop de mà al segon equip del Montmeló.

Valentia i humilitat

Es va iniciar la lliga Catalana i el Manolo va ser jugador titular del segon equip, assolint un 6 a 0 en la primera jornada. Amb un percentatge del 75% de partides guanyades va ser un reforç fonamental en la permanència del segon equip de l’entitat.  Però el 15 de febrer del 2015 el primer equip es va haver de desplaçar a Tordera i en l’últim moment  una baixa inesperada  va deixar l’equip  en 9 jugadors dels deu  que s’alineen. En Manolo, qui era el que portava el cotxe,  es va oferir a jugar com a desè jugador. En Manolo va ser alineat i en un matx decisiu va assolir unes taules que van donar la victòria  al primer equip del Montmeló, en els seu debut a la Segona Divisió.