Cloenda Fase prèvia Campionat de Catalunya d’Edats 2018 (Vallès Oriental-Osona-Maresme)

Ahir es va celebrar la cloenda de les fases prèvies del Campionat de Catalunya d’Edats, on alguns dels nostres joves jugadors van ser premiats pel seu gran treball.

En la categoria sots-14, la Natàlia Alcántara va assolir la 14a posició, obtenint la plaça classificatòria al Campionat de Catalunya com a millor fèmina. També bona actuació del Xavi Martí, que va aconseguir dos punts.

El Jordi Sarrate i el Sergi López (sots-16) van realitzar una fantàstica actuació, finalitzant en primera i segona posició respectivament. Com a premi van rebre les medalles d’or i argent, i la subvenció pel Campionat de Catalunya.

Finalment, a la categoria sots-18 la Diana Arias va acabar en segona posició, enduent-se així la medalla de plata en un torneig de modalitat “tancat” molt disputat.

Com a debutants aquest any hem de destacar la bona feina dels nostres petits sots-8: el Martí S, l’Adrián, l’Eloi, el Martí F i l’Isaac, que van enfilar-se força amunt dins la taula de classificacions.

En la competició per equips, la nostra pedrera s’ha endut el premi com a tercers classificats, amb un primer classificat i dos segons.

Tot això no hauria estat possible sense la bona feina dels tècnics i professors de la nostra entitat com són en Pau, en Néstor, en Marc, l’Aleix i en Jordi.