Competició escolar, dissabtes a les 16h.

A la Competició escolar els nostres 5 representants ( Repoker d’asos) van tenir en general una bona actuació. A la categoria sub 10 la jove Natàlia porta 3 punts de 4 possibles. Només li cal centrar-se una mica més per poder aspirar a lluitar entre les millors noies.

A la categoria sub 12, el nostre campió de Catalunya, Sergi López, va cedir mig puntet i també porta 3 de 4. En el seu cas té totes les opcions per fer pòdium, però haurà de donar el millor d’ell mateix en el que queda de campionat.

A la categoria sub14, la Diana no va poder guanyar i porta 1 punt de 2. En les properes rondes veurem si també pot assolir les posicions capdavanteres.

A la categoria sub 16, en Pau després va guanyar la seva partida i es situa amb un punt de 2 amb totes les opcions de lluitar per les primeres posicions.

I a la categoria sub 18, tenim l’Aleix, que tot i que va estar refredat, co-lidera el grup amb 2 de 2 i a la propera jornada es juga el primer lloc de la classificació.

Dissabte a les 16h a Parets del Vallès es disputarà la tercera jornada, on també hi participaran els jugadors de promoció.