Competició escolar i per equips

L’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès va ser la seu de la quarta jornada d’escacs escolars federats i la primera de la modalitat de promoció (JEEC). Al grup de federats victòries del Sergi López (que suma 5 punts i està a un del líder sub10), de la Queralt Diaz ( que ja és la tercera millor noia sub12) i del Pau Torras.

 

Al grup de promoció Natalia Alcantara (Sant Jordi) i Xavi Martí (Sant Jordi)dominen la categoria pre-benjamí amb dues victòries cadascú. Nadia Pajuelo (Marinada de Montornés) porta una victòria. A la categoria benjamí Alvaro Cozar (Sant Jordi) encapçala la classificació. La Miriea Arias (Sant Jordi) i la Paula Pajuelo (Marinada) porten una victòria. Al grup dels més grans la Diana Arias(Sant Jordi) va fer un punt de dos.

 

Diumenge es va celebrar al Centre Cultural “La Torreta” la segona ronda del per equips. L’equip del Benavent amb moltes baixes va perdre per un contundent 8 a 2 a favor del primer equip del Montmeló que està enquadrat al segon grup de Segona Divisió. Per contra el filial del Castellar va guanyar per 7 a 1 al filial de Montmeló que juga al grup IV de segona provincial.

La setmana vinent els escolars juguen a Sta Eulàlia de Ronçana (local de “la fàbrica”) a les 16.30. El diumenge els equips de Montmeló es desplacen: Lleida capital i a Barberà.