Crònica Copa Catalana 2019 – Fase Territorial Barcelona

Tercer lloc i classificats per a la Final

Ahir diumenge 13 de gener al Museu del Disseny de Barcelona es va disputar la Fase Territorial de la Copa Catalana. Un espai on es va jugar la final de la Copa l’any passat i que es consolida com una nova proposta davant les Cotxeres de Sants. Molt bona participació en el torneig previ a la Lliga Catalana.

En un matí fred, com correspon a aquestes dates d’hivern, dos equips del Montmeló es van presentar puntualment a les portes del Museu. I diem a les portes perquè per un problema logístic no ens van obrir fins a les 9 del matí, hora de l’inici del torneig.

A-1: Carlos, Danil (nou fitxatge), Omar, Nèstor, Aleix i Cristian. Gran actuació d’aquest equip que va fer pòdium a Segona Divisió ( tercer, amb els mateixos punts que el primer però amb pitjor desempat) i es va classificar per la Final de Catalunya. Destacar la incorporació a les files del Montmeló de MC Danil Shatko, en un any on anem justets de plantilla i a qui li desitgem que es trobi a gust en aquesta família escaquista.

A-2: José Miguel, Raúl (qui torna a jugar després d’un temps sabàtic), Pau, Conrad, Presi, Diana, Toni i Natàlia. Ho van fer prou bé, sobretot al matí on van superar en alguns moments a l’A-1. Destacar el retorn del Raúl qui va deixar mostres del seu talent intacte en derrotar al M.I. Santi Beltran (exprofessor seu a secundària).

Podeu trobar informació complementària a beteve (reportatge televisiu) i a chess-results (classificació i resultats).