Diada a Sabadell.

La diada de Catalunya l’ 11 de Setembre és per mi… un dia d’Escacs en companyia dels amics.

Finalment , 5 escaquistes de Montmeló van arribar a Sabadell a gaudir dels Escacs, a l’Hotel Sabadell amb una bona sala de joc, encara que amb poca llum… bé , jo continuo sense veure correctament les jugades.

110 jugadors vam lluitar en una prova del Circuit de Catalunya d’Escacs a un ritme de 20’ , trobo millor jugar amb increment de temps 15’ + 5’’, s’eviten especulacions i problemes.

El sistema de competició era una mica estrany amb un play-off a partir de la setena ronda amb 8 jugadors. Aquest sistema és original , vam poder veure un mat amb 0 segons al rellotge del company Filemón Cruz sobre Omar Almeida, en una partida llampec.

Però també té inconvenients pel retard que provoca a la resta de jugadors, amb soroll a la sala ( tenir un Micro sempre és una bona solució) i diferents sistemes de competicions en un mateix campionat.

Diferent sort vam tenir els jugadors de Montmeló…

Filemón Cruz va quedar segon del Campionat … molt bé, company!!!.

Markus va aconseguir 5 punts, però està clar que es va especialitzar en guanyar a les dones de l’ Obert com la Patty, Yolanda Castillo i la “jove” Pilar.

Em va agradar molt la primera  partida seva amb el GM Karen Movsziszian  a on va tenir possibilitats de puntuar.

Jordi Pellicer , que torna amb força al nostre món del joc, va fer 4,5 punts que amb els seus 1840 punts Elo són molts punts, jajaja!!!.

Es va fer encara més amic del Miquel Fdez-Diaz i va atracar a la gent jove del Campionat.

El darrer jugador de casa nostra va ser el Nèstor amb 4 punts!!!.

Va quedar SEGON DEL SEU TRAM!!! i va guanyar dinerets.

Juga massa ràpid i quant ha de pensar… encara juga més ràpid… Però jo continuo pensant que quant solucioni algun problema que te al cap… a més, és clar , de tallar-se el cabell, el seu nivell de joc pujarà… tot és qüestió de confiança en si mateix.

Per acabar el Xavi va fer  5,5 punts, estic content perquè amb els titulats vaig tenir moltes opcions de puntuar!!! Vaig fer els resultats normals però em va agradar el meu joc.

La classificació final la podeu trobar aquí: Encara que no és real pel sistema de play-off, esperem que completin la informació.

Sense més noticies i segur que tornem a gaudir al nostre estimat club de Sabadell!!!

Xavila.

PD: No sé perquè en vam posar del club Vilafranca … encara que vaig dir-li a l’àrbitre l’ error i la meva gran simpatia amb aquest club… continuo sent del Montmeló!!, per desgràcia d’ ells.

 

 

2 responses

 1. Enhorabona pel primer comentari del Xavi en aquesta nova etapa de la web. Encara s’han de millorar algunes coses però potser calen millorar algunes coses més al torneig de Sabadell que a la web. (jeje).
  Per exemple els interruptors de la llum estaven en un lloc on els jugadors ( Dani Moreno, Luis Rojas etc.) els pulsaven sense voler i deixaven la sala de joc a les fosques.
  D’altra banda només dir que el Nèstor es va endur el seu segon premi del tram D ( 25 euros !!!!!) ja comença a guanyar diners (jeje).
  I a veure quan un SuperMegaClub com el Sabadell té una Web on poguem verue els reultats i la informació dels torneigos (o es que ja els hi està bé ser un posit d’AjedrezNd)

 2. Hola amics, certament tenim coses a millorar en aquest torneig, pot ser voler fer dos formats en un mateix torneig no va ser una bona elecció, també un arbitra mes un ajudant van ser pocs.
  Intentarem aprendre dels errors comesos en aquesta edició i sens dubte ho farem millor l’any vinent.
  De totes maneres fem un munt d’activitats i crec que sempre hem estat en un bon nivell organitzatiu, però haig de dir que sap greu que un torneig no surti del tot be i sens mal tracti, realment molesta i no ho dic pels comentaris del Xavi si no per altres que he vist en altres llocs.
  Personalment ves preferit un comentari en privat mes que una exposicio publica pero que hi farem…
  Se que fer-ho correcta es una obligació de fet la gent paga per esta ben servit però m’agradaria fer alguns comentaris: El material crec era molt adient, les partides van ser retransmeses, la sala crec es perfecta, ampla cadires adients i els jugadors ben amples, per cert te la mateixa llum que l’any passat i ningú va esmentar res al respecta.
  L’any passat es varem jugar a la mateixa sala i ningú va apagar les llums, crec que mes d’un jugador tenia ganes de brometa.
  A partir de la segona ronda es van posar fins a tres jocs d’aparellaments.
  Espero que tothom gaudis del suculent pica pica de cloenda, pot ser tampoc va agradar.
  Per la part que hem toca que com a president es molta demano disculpes per tot el que no hagi estat a l’alçada del event i demano comprensió per part de tots.
  De totes maneres seguirem treballant pels escacs sens defallir.
  En quant a la pagina web properament tindrem sorpresa…. encara que com sempre no ho farem al gust de tots.

  Pere Reginaldo

  Sens dubte “el culpable”

Comentaris tancants