Després de la bona rebuda que va tenir la primera edició, hem volgut continuar amb la iniciativa i avui hem organitzat el “II Confinament Per Equips”. En aquesta ocasió hem comptat amb noves incorporacions: el Club d’Escacs Tres Peons i el Coral Colón Sabadell Chessy.

El guanyador no s’ha decidit fins a l’últim moment. A falta de 30 segons era el Tres Peons qui dominava la classificació, seguit del Castellbisbal i el Montmeló. Però ha estat quan quedaven 15 segons, que els vallesans han guanyat una partida in extremis, que l’ha col·locat en primer lloc. Així ens ho han narrat els companys de Castellbisbal.

Aquí podeu trobar l’enllaç al torneig, i a continuació, fem una repassada a la classificació final:

  1. Club d’Escacs Montmeló (123): Liderats pel Toni Gallego, que ha tingut un final de torneig espectacular, amb 8 victòries i dues taules, per sumar un total de 36 punts. L’acompanya una de les sorpreses de l’equip, el Dani Canteli, amb 26 punts, l’Omar i el Néstor amb 21 i el Carlos amb 19. Fins a un total de 13 jugadors han completat l’equip montmeloní.
  2. Club d’Escacs Tres Peons (121): Equip molt compacte, que ha encapçalat la classificació en molts moments del campionat. Destacadíssima actuació de l’usuari keerm, que ha estat un dels tres millors jugadors del torneig, amb 36 punts. L’acompanyen elreimag (25), montserrat (24), Victorchess666 (19), Davidparetana (17) i gbrassens (17). Fins a un total d’11 jugadors han participat a l’equip.
  3. Club d’Escacs Castellbisbal (121): Empatats a punts amb el segon classificat, han aconseguit una medalla de bronze molt meritòria. Molt bona actuació de la seva dupla letal, l’Iván Cano (30 punts), un fitxatge d’última hora que ha ajudat als castellbisbalencs a pujar posicions a la classificació, i l’usuari txemov (28). L’acompanyen rtghnmKO (22), villo97 (21) i fobdfobd (20). Com sempre, han estat els campions absoluts del xat, destacant al dinamitzador danysmile, i al nou comentarista del torneig, Moment88. Tanquen l’equip un total de 12 jugadors.
  4. Penya d’Escacs Cerdanyola (117): Capitanejats pel Marc Ortega, guanyador indiscutible del torneig, amb 12 victòries, unes taules i una derrota, sumant un total de 43 punts. L’acompanya la seva alumna Neri, que ha estat la sorpresa positiva de l’equip, amb 31 punts, guanyant, ni més ni menys, que 10 partides! Tanquen l’equip l’Albert (20), Secodinabr (13), Torre-31 (10) i fins a 9 jugadors en conjunt. Bona pedrera la delscerdanyolencs.
  5. Braves Tomàs (111): Molt bon torneig del seu home referència, l’Albert Ezquerro, que amb 35 punts ha estat un dels líders del torneig. El Marc (27) i el Guillem (26), completen el trident letal dels Braves Tomàs, tots tres en el Top-10 absolut. Completen l’equip el Cristian (13), una incorporació a mig torneig que ha sumat un bon grapat de punts a l’equip, el Bernat (10), el Roger (7) i el Víctor (6). Algunes baixes han dificultat les aspiracions de l’equip.
  6. Club d’Escacs Llinars (96): Ja sense els titulats de l’edició anterior (IM Alvarado i IM Alomà), els llinassencs han portat un equip molt jove, fruit de la seva bona pedrera. Ha estat un equip molt sòlid, liderats pel Marc (23), el Pau (21), el David (18), el Joan Antoni (17), i el Roc (17). Fins a 9 jugadores completen l’equip vallesà.
  7. Peona i Peó (75): Bona actuació del Nico, amb 31 punts, que ha estat un dels millors jugadors del torneig. L’acompanyen l’Òscar (17), el Xavier (15), Giok (8) i l’Adrià (4). L’equip ha patit diverses baixes, i això l’ha fet baixar posicions respecte a la seva anterior participació.
  8. #YoMeQuedoEnCasa (53): L’equip del poble, obert a tothom, aquest cop han comptat amb Elquetuquierashija (18) i Josbrumar (15) com a jugadors destacats. Tanquen l’equip canvargas1 (8), alexitodelomas10k (6), FabianoC (6), MatthieuBoers (4) i hamblett1 (4).
  9. Coral Colón Sabadell Chessy (33): No han aconseguit completar l’equip de 5 jugadors, però és d’admirar veure un equip de nens participar al torneig.

I això ha estat tot! Ens veiem a la propera edició, on ens esperaran nous equips i moltes partides. I abans d’acomiadar-nos, us deixem la narració dels últims 30 segons del torneig, on s’ha decidit al campió del dia d’avui. Gentilesa dels amics de Castellbisbal. Fins aviat!