Fase prèvia Campionat de Catalunya d’Edats 2015 (Vallès Oriental-Osona-Maresme) Sub8-Sub18

Caldes torna a ser la seu que dona el tret de sortida de la Fase prèvia Campionat de Catalunya d’Edats. El passat dissabte 24, passats uns minuts de les quatre de la tarda es va iniciar la primera ronda dels Campionats Escolars que organitza la Comissió CEVO.  Només unes hores abans s’havia reunit la Comissió avaluadora juntament amb l’equip arbitral per definir les rondes del torneig en funció de la inscripció rebuda.

Així doncs les competicions per categories van quedar :

Sub8: Suís a 6 rondes, fent doble ronda la primera jornada. Ritme de joc 75′ a finish.

Sub10 i  Sub12: Suís a 8 rondes, fent doble ronda la primera, segona i tercera jornada. Ritme de joc 75′ a finish.

Sub14 i  Sub16: Suís a 5 rondes. Ritme de joc 90′ + 30″.

Sub18: LLiga a doble volta. Ritme de joc 90′ + 30″.

Així mateix es va decidir que la jornada de cloenda, el 7 de març a Montmeló, es disputaria un torneig de ràpides obert a tothom: jugadors del campionat escolar, pares, monitors i qualsevol altre jugador d’escacs. L’inici del torneig serà a les 16h. i està prevista la cloenda a les 19 hores.

D’altra banda l’actuació dels jugadors montmelonins va ser en general força positiva. Al sub18-sub16 i sub 14, on només es va disputar una partida,  l’Aleix, el Sergi i la Diana  van guanyar la seva partida i tot i que el Pau va perdre amb un rival de més de 300 punts d’elo, va mereixer un resultat millor.

Al sub 12 la Natàlia va fer un punt de dos possibles però va jugar a un bon nivell. El Xavi va perdre les dues partides en el seu primer torneig federat, però va demostrar maneres i segur que aviat guanyarà la seva primera partida.

Resultats

 

imageimageimageimage