Final de la Copa Catalana i Comarcal Escolar

La Copa Catalana obre una nova temporada, la del 2011 i la 26ena  del Club d’Escacs Montmeló. El diumenge 16 es va celebrar la fase prèvia a Barcelona (partides a 15+5)  i on el Montmeló va presentar 3 equips. El segon equip del Montmeló va obtenir la segona posició de la categoria i l’accés a la Final que s’ha jugat a Girona el diumenge 23.

L’equip format per Jordi i Nèstor Pellicer, Fede Miguez i Aleix López va fer 26 punts de 36 possibles assolin la segona posició. Destacar la gran actuació del Nèstor guanyant totes les partides excepte una i l’Aleix López fent 7,5 de 9 punts possibles.

Resultats

També la competició escolar que es juga els dissabtes a la tarda ha començat i ja porten 3 rondes. Destacar els 3 de 3 del Sergi a la categoria benjamí  i els 2,5 punts del Pau Torras a l’aleví.

Chess results

El diumenge vinent s’inicia el Campionat de Catalunya i els dos equips de l’entitat juguen a casa. La seu serà el Casal Cultural “La Torreta”. El primer equip jugarà a Primera Divisió contra el Peona i Peó. El segon equip contra el Cerdanyola del Vallès (D).