El passat diumenge 30 de juny al voltant de les 11 del matí s’iniciava als Jardins de la Torreta el II Torneig Chess-Pong de Festa Major. Una iniciativa que va començar el 2018 i que va tornar a fer-se possible gràcies a l’Albert, impulsor de la idea, i als organitzadors de la Festa Major que ens faciliten tot el material necessari per tirar endavant l’activitat.

Tot i que el dia va ser molt calorós no va faltar la participació de grans i petits en una activitat especialment lúdica on tots són guanyadors i els més menuts sempre se’n porten un record. Un dels aspectes més diferenciadors d’aquest torneig, més enllà del caràcter festiu, és la capacitat d’enfrontar davant el tauler d’escacs o en una taula de ping-pong, un adult de 82 anys amb un jovenet de 8.

Vallés Visió un cop més es va fer ressò d’aquesta petita festa i va captar imatges dels participants jugant als escacs i al ping-pong. També a les entrevistes es van recollir les impressions dels jugadors així com les explicacions de l’objectiu de l’esdeveniment.