Moltes gràcies a tots els/les participants del torneig d’avui! Finalment hem estat uns 100 jugador/es per grup, i un total de més de 400 inscrits. I el més important de tot, una gran acollida que ens heu fet arribar amb els vostres missatges a les xarxes. També agrair als clubs la seva total col·laboració, feu la feina molt fàcil.

A continuació us deixem els enllaços dels grups:

Amb l’ajuda del Víctor Collell, hem fet una repassada dels grups en forma de crònica. Teniu un vídeo per grup, i un últim vídeo on us presentem les novetats per a la setmana vinent. També us presentem el cartell del “IV Confinament per equips“.

La conformació de les Divisions s’ha intentat fer de la manera més equitativa possible. Exemple: Grup DH, els dos millors de cada grup, i els dos tercers amb més punts. Un altre punt a destacar és l’aparició dels ascensos i descensos. Els tres millors equips de cada Divisió pujaran, i els tres pitjors baixaran.

També hi haurà novetats en el control dels equips, però això ja ho parlarem amb cada responsable. Moltes gràcies a tot/es, salut i escacs!