IV Obert de la Ronçana i interclubs a Caldes

Dissabte 9 es va jugar la segona de les nou rondes del IV Obert de Santa Eulàlia de Ronçana. Al grup A Marc Ortega i Nèstor Pellicer es van enfrontar contra dos jugadors del Taradell-Centelles però amb diferent sort. Marc va jugar una de les partides mes curtes contra Pere Vegara qui va cometre un error a l’obertura i va abandonar a la mitja hora de joc. Nèstor per contra va jugar una de les partides més llargues però amb qualitat de menys no va poder puntuar davant de Jaume Simón.

Al grup B els germans López Pajuelo es van endur dues victòries. L’Aleix va tornar a jugar i guanyar  en menys d’una setmana davant Rafael Mostazo de Palau-Solità. I el Sergi va guanyar amb bon joc davant el jugador de Vall de Tenes Alex Peral.

Dimarts dia 12 a les 10 del matí es va disputar el tradicional Interclubs de Festa Major de Caldes de Montbui. 9 equips de 8 jugadores i una partida d’una hora on cada jugador s’enfronta a un jugador d’un altre equip. El Sant Martí es va endur el primer lloc i nosaltres varem obtenir un meritori cinquè lloc amb  un equip molt jove : Marc, Jordi, Nèstor,  Sergi, Aleix, Pau, Alberto i Manolo.