IV Obert de la Ronçana i Torneig interclubs a Palau-Solità

Dissabte  a les 16h es va iniciar el IV Obert de Santa Eulàlia de Ronçana, amb la presència de jugadors de la nostra entitat, enquadrats en tres grups segons el nivell i edat. En el grup A s’estrenava  Marc Ortega com a nou mestre català i amb 2312 punts d’elo, qui va guanyar la seva partida davant el jugador del Granollers-Canovelles Josep Melich . En el mateix  grup  Nèstor Pellicer (S16) va obtenir un important empat davant el MK del Foment Oscar López.

En el grup B es troben els joves germans López. L’Aleix (S14) va guanyar la seva partida després de diferents alternatives. El Sergi (S8) va perdre després d’una gran partida i només per una errada final davant del jugador de la Paretana  Carles Batallé.

En el Grup C en Pau Torras (sub12) i en Pol González (sub12) no van poder puntuar.

Diumenge a les 10h es va disputar un torneg interclubs  a l’aire lliure a la porxada de  Palau-Solità de Plegamans. El Montmeló va alinear a les joves promeses i als jugadors que habitualment no hi participen, donant descans a la resta. El torneig  va finalitzar amb un gran aperitiu a càrrec dels organitzadors

Dilluns dia 4 s’inicien les classes d’Escacs a l’Escola Sant Jordi i dimarts a la Torreta. Encara hi sou a temps per apuntar-vos. Informació al Centre Cultural “La Torreta”