IV Obert de LLinars

Un cop finalitzada la lliga regular, els dos equips del Montmeló han assolit els objectius de l’ascens a Primera Divisió i la permanència a Segona Provincial.

Però la competició no s’atura i aquest dissabte 17 d’abril 9 jugadors de la nostra entitat van disputar la segona ronda del IV Obert de Llinars del Vallès. Al grup A (elo >2000) Marc Ortega va guanyar amb negres. Al grup B victòria ràpida del Nèstor i taules in extremis de l’Aleix López i el Carles Vendrell . Al grup C (menors de 12 anys) victòries del Sergi Lòpez , el Pol González i el José I Garracini. Taules de l’Albert Sobreviela i només va perdre en Pau Torras.

Així doncs podem trobar quatre jugadors amb 2 punts (Marc, Nèstor, Sergi i Pol), dos jugadors amb 1,5 punts (Carlos i Albert), dos jugadors amb 1 punt (Pau i José I.) i un jugador amb 0.5 punts (Aleix) de 2 possibles.

La tercera ronda es disputarà el dia 24 d’Abril amb l’absència del Sergi (líder del grup C), ja que es desplaçarà a Barberà per competir en el Campionat de Catalunya de menors de 8 anys.

Ches.results