IV Open de Llinars 2010

S’ha acabat LLinars 2010.

Al grup C: Els petits del Montmeló assoleixen la copa de tercer classificats a LLinars.

El planter de Montmeló va acabar tercer classificat per equips al IV Open de Llinars que va finalitzar el passat dissabte dia 6 de Juny. L’equip del Montmeló estava format per:

Albert Sobreviela, Nacho Garracini, Pol González, Sergi López i Pau Torras.

El torneig es va iniciar el 10 d’Abril i durant vuit dissabtes han estat jugant prop de 60 jugadors menors de 12 anys de la majoria d’entitats que treballa els escacs en edat escolar.

Grup B:

Sense arriscar a la darrera ronda el Nèstor (sub16) va empatar la partida i s’emporta el quart premi de la General d’un total de més de 150 jugadors en el grup de menys 2000 Elo FIDE. Un premi important que desitgem sigui l’inici de molts més. El jove Aleix (sub14) que surtia amb el numero de ranking 118 assoleix el 58è lloc tot i que no poder puntuar a la ultima ronda. El novell Carlos  que va guanyar despés de petit molt. Sortia com el 157 de ranking i va finalitzar el 85.

Grup A:

En el Grup A només hi participava el juvenil Marc i va assolir el tercer lloc després de guanyar la partida del dissabte. Un resultat que confirma la fantastica trajectoria d’aquest jugador.

Resultats