📢 Aquest matí hem jugat el IX CONFINAMENT PER EQUIPS! De nou un rècord de participació!

🏆 97 equips
👫 1.035 participants
♟️ 6.182 partides
🖱️ 437 mil moviments

⚔️ Enllaços dels grups:

🥇 El campió d’aquesta edició ha estat el Club d’Escacs Valls, amb una altra exhibició de Miguel Muñoz, guanyant totes les partides. Després de la segona posició de la setmana passada, l’equip aconsegueix el seu primer títol.

🥈 Medalla d’argent pel Club d’Escacs Sant Cugat, que ha portat un equip molt sòlid, liderats per Parligras. A l’equip vallesà només li falta l’or per completar el palmarès.

🥉 Tercera posició per un dels clàssics de la competició, el Club d’Escacs Llinars, una setmana més! La dupla canària Alvarado-Herrera ha tornat a destacar, demostrant ser uns experts en aquest ritme de joc.

🎙️ Podeu recuperar l’streaming dels amics francesos de Les Rois de la Têt al canal de DiagonaleTV

Recordem que la pràctica dels escacs ha de ser compatible amb els valors esportius. No es toleraran conductes irrespectuoses. Intentem entre tots erradicar aquests comportaments minoritaris.

Hem detectat alguns usuaris marcats per ajudar-se d’un ordinador al portal Lichess. Aquest sistema anti-cheating té un % d’error. Per aquest motiu, tenim una comissió que es dedica a investigar aquestes partides. En cas de tenir dubtes raonables, no prendrem cap mesura disciplinaria.

🆕 La setmana vinent celebrarem la darrera edició del torneig, atents a les notícies, demà comença el #ConfinamentSolidari

A continuació us deixem les classificacions! Moltes gràcies a tots/es per participar, us hi esperem diumenge vinent!

Recordeu que podeu trobar tota la informació del torneig al web https://www.flancderei.com/confinamentequips/