Lliga Catalana 2018: R7 L’A es despenja i el B es reafirma

El primer equip del Montmeló es va endur una ajustada derrota davant el segon equip del Barcelona (6 a 4). Una derrota que allunya a l’equip de les places d’ascens i que en un primer moment va enfonsar els ànims dels jugadors. Però si alguna característica defineix aquest conjunt de persones el seu esperit esportiu i lluitador. Durant molts anys s’ha lluitat fins al darrer alè per mantenir la categoria i aquest any es lluitava pel somni d’assolir la Primera Divisió. Encara falten dues rondes per finalitzar el Campionat i de ben segur que el diumenge vinent a Platja d’Aro tornaran a deixar-s’hi la pell.

El filial va aconseguir una important victòria en el matx que l’enfrontava amb l’invicte Granollers-Canovelles C per 4,5 a 1,5. Tanmateix, l’aparent amplitud del resultat amaga la complexitat d’una trobada on les partides inicialment semblaven decantar-se en favor del rival. El president, defensant el primer tauler amb negres, va haver de refer-se d’un mal començament i va entaular una partida després de tres hores de defensa aferrissada. En Conrad va endur-se el punt sencer després d’aconseguir escac i mat en una complicada posició on tots dos monarques estaven exposats a forts atacs. Diana Arias va sortir victoriosa després d’una molt bona partida, acumulant així un total de 5 punts dels sis que ha disputat fins ara. En Pau i en Carlos també van guanyar, encara que ambdues partides inicialment eren favorables a l’interès de l’equip de la capital vallesana. Finalment, en el sisè tauler, en Jordi Salvany va cedir el punt en un error desafortunat.

El B reafirma així les seves possibilitats d’ascens situant-se en segona posició a falta de dues rondes per finalitzar el torneig.