Lliga Catalana 2019 R1: El Montmeló B s’estrena a Primera Provincial

Sabadell D 6 – 2 Montmeló B

El segon equip del Montmeló va debutar el passat diumenge dia 20 a Sabadell en un encontre on els montmelonins anàvem amb moltes baixes i on vam necessitar la pedrera per fer l’alineació. Així doncs en el setè i el vuitè tauler s’estrenaven a la competició els dos sub8: Eloi Castro i Martí Forca respectivament. També en el cinquè tauler s’estrenava l’Alberto, un exalumne de l’Escola d’Escacs, que ha tornat amb moltes ganes després d’anys d’absència.

L’equip del Sabadell D era sobre el paper molt superior al nostre i ens guanyaven en elo en tots els taulers, sobretot a partir del tercer. L’anècdota de la jornada es va donar quan davant dels taulers de fusta, vàrem demanar fins a 5 taulers de plàstic amb les coordenades per facilitar l’anotació de la partida.

Els punts van començar a caure del bàndol local i només la Natàlia, la jove jugadora sub16, va fer tombar el rei del seu oponent, un jugador que li treia més de 150 punts d’elo. Molt bones partides de l’Eloi i el Martí, qui aquest últim va signar unes fantàstiques taules davant un oponent teòricament molt més fort. El Martí amb peça de més va tenir la partida guanyada, però en un descuit va perdre l’avantatge. I és que tots dos encara s’han d’acostumar als ritmes lents de les partides de campionat.

El resultat final 6 a 2 després de les taules del Presi. L’objectiu de l’equip serà intentar mantenir la categoria, una fita prou complicada però que de ben segur serà lluitada fins al final.