MARTORELL 2 – 8 MONTMELÓ

El primer equip del Montmeló s’estrena amb contundència a terres baix-llobregatines

La primera victòria dels montmelonins a la Lliga Catalana 2020 no s’ha fet esperar. Ha estat en el primer enfrontament de la competició, on els vallesans s’han imposat amb comoditat (8-2) al Martorell.

El primer a acabar la seva partida ha estat l’Albert, que aquest any estem molt contents de tornar-lo a tenir amb nosaltres. Ha estat amb una de les seves holandeses, on molt aviat ha castigat una petita errada del rival. En poc més d’una vintena de jugades, la partida ja estava llesta per sentència. (0-1)

Els següents en acabar han estat el Danil i el Rubén. El primer ha jugat una partida molt complicada, on petites imprecisions l’han portat a una posició inferior. El seu rival no l’ha perdonat, i els locals empataven el marcador. No per molta estona, però, ja que tot seguit el Rubén aprofitava un descuit del rival per guanyar una peça, i conseqüentment, la partida. (1-2)

El Jordi arribava a un final ajustat, on semblava que no podia aspirar a res més que les taules. Passada una estona, tenia dos peons de més i una posició guanyadora! Si voleu saber com ho va fer, li haureu de preguntar a ell… (1-3)

L’1,5 – 3,5 el posava el Néstor, qui obtenia cert avantatge al mig-joc, però no va l’acabava de materialitzar. I el pitjor de tot, es quedava sense temps! Després de guanyar i perdre la partida ell sol, les taules són el resultat més just.

Hem de parlar del Guzmán, un home preparat. Ve amb la dessuadora del Club, molt elegant. Porta un termos amb beguda calenta, s’ha d’estar hidratat per jugar als escacs. Aparentment un jugador inofensiu, amb la seva anglesa de tota la vida. Però a la mínima que té una oportunitat, no la desaprofita. Ha guanyat una partida d’atac. Després de només jugar una partida l’any passat… Goodman is back!! 1/1 i camí del pitxitxi! (1,5-4,5)

Qui donava la victòria a l’equip era un dels puntals de l’equip. El Carlos feia una partida d’aquelles que tant li agraden. A poc a poc, anava deixant sense oxigen al seu rival, com si d’una boa constrictor és tractes. Molta classe la de l’asturià. (1,5-5,5)

L’Aleix estava esperant que guanyéssim l’encontre per poder demanar taules… je je je. Un jugador d’equip, dels que sempre s’han de tenir al planter. La seva partida ha estat una d’aquelles catalanes que tantes vegades l’hem vist jugar. (2-6)

El Cristian guanyava una bona partida, que va controlar de principi a fi. Primer guanyava una qualitat, i després rematava un final amb un truc tàctic inclòs. Arribarà aquest any als 2100 punts d’Elo? (2-7)

I quedava el de sempre, l’incombustible, Omar, The Rock!! Semblava que tenia un final de taules, però de jugar-ne tants i tants ha après una cosa, és molt fàcil equivocar-se! Després de 5 hores de partida, i algunes imprecisions per ambdós costats, l’asturià posava el 2-8 final, que segellava un gran inici dels montmelonins a la Lliga Catalana 2020. La setmana que ve juguem a casa enfront del Sabadell C. Continuarem amb les bones sensacions?

MONTMELÓ B 5,5 – 2,5 PEONA I PEÓ D

MONTMELÓ C 1,5 – 2,5 PEONA I PEÓ H

Avui diumenge l’equip B i C ens hem desplaçat al barri de Guinardó per jugar la primera ronda de la Lliga Catalana 2020. Sobre el paper el segon equip del Montmeló presentava una alineació amb més elo que el Peona i Peó D, i els superàvem a pràcticament tots els taulers.

Amb la victòria matinera d’en Raúl (que caçava la dama del rival) i la derrota d’en Serafín, el resultat parcial era d’igualtat. Però amb les victòries de la Natàlia i en Conrad (que ha vingut a jugar sense dormir), l’encontre es decantava molt favorablement pels montmelonins. Però en un descuit, en Pau perdia una peça i la partida i posant la incertesa en el marcador.

Finalment el Presi rematava una brillant partida que sumada a les taules d’en José Miguel, en un final d’alfils del mateix color, s’assolia la victòria del matx. La Diana posava la guinda i es firmava el 2,5 a 5,5. Fantàstic inici del segon equip de Montmeló que la setmana vinent jugarà a casa contra el Comtal, un dels rivals més forts del grup.

D’altra banda l’equip C s’estrenava amb un punt i mig de quatre possibles.