Victòria en l’estrena a casa del Montmeló, front un equip jove, que ha donat molta lluita

Avui ens enfrontàvem al Sabadell C, un equip teòricament inferior al nostre, però plagat de jugadors joves que buscaran donar la sorpresa jornada rere jornada. Que ningú se’n refiï!

El primer en acabar ha estat el Jordi. Tot i no haver començat la partida de la millor manera, ha sabut refer-se a temps gràcies a un atac al rei contrari. Una imprecisió del rival l’ha fet endur-se la victòria abans d’hora. Amb aquest punt el Jordi és un dels jugadors amb ple de victòries (1-0).

El Sergi era el següent a acabar. Tampoc ha estat una de les seves millors partides. No ha quedat massa bé a l’obertura, però d’igual manera que el Jordi, ha sabut contra-atacar al rei contrari, aprofitant petites imprecisions. Ha finalitzat la partida amb un bon truc tàctic. (2-0)

El primer punt dels visitants se l’ha apuntat el rival del Rubén, qui s’ha vist superat des del principi, i no ha pogut fer res per aturar l’atac de les peces blanques. (2-1)

Poc després els locals s’anotaven el tercer punt de mans del Danil. Ha estat una partida força treballada, on el nostre jugador ha aconseguit crear certes debilitats al seu adversari, que han desencadenat amb un atac fulminant. (3-1)

Avui ha estat un dia molt especial, ja que hem pogut tornar a comptar amb la participació a l’equip del Manel. Ha jugat una partida molt atractiva, fidel al seu estil combatiu. Tot i aconseguir un final de dames amb certa avantatge, no l’ha pogut materialitzar, i ha acabat perdent el punt. Cruel desenllaç que no representa la bona partida que ha jugat. Esperem tornar-lo a veure ben aviat. (3-2).

La següent partida en acabar ha estat una d’aquelles que ja ens coneixem. Una obertura tranquil·la, allunyada de línies molt teòriques. Un mig joc on de sobte es creen debilitats, i s’aprofiten poc a poc. Un final on el contrincant ja no pot més amb la pressió, s’acaba precipitant, i perd la partida. Així ha guanyat el Carlos al seva partida. Ho fa molt fàcil, però no ho és gens. (4-2).

El 5-2 al marcador el posava el Néstor, que va començar a contracorrent, però va fer valer l’experiència front un jove rival. Una partida poc vistosa, on va saber aprofitar les errades del sabadellenc. 

L’Albert feia estona que tenia la partida controlada. Ja des de l’inici semblava que ho tenia tot sota control. No obstant, no era fàcil de materialitzar, i degut a petites imprecisions del jugador local la partida s’estava allargant més del compte. Finalment, i aprofitant les destretes de temps del rival, l’Albert afegia un altre punt al marcador. (6-2)

Si parlem de compromís, hem de parlar de l’Omar. Ni un bon refredat han pogut aturar a l’asturià de jugar la seva partida d’avui. Ho ha intentat amb totes les seves energies, però avui no era el dia. Ha marxat donant-li voltes al cap, intentant esbrinar quina havia estat aquella gran errada. Des d’aquí el volem felicitar per la lluita que posa a totes les partides, tot un exemple de jugador d’equip. (6-3)

El punt i final a l’enfrontament d’avui corria a mans de l’Aleix. L’hem pogut veure fent un exercici de possessió total, controlant tots els espais, com si d’en Quique Setién es tractés. Cada vegada pressionant més i més al seu rival, fins que no ha tingut més remei que tombar el rei. (7-3)

Amb aquest resultat, el Montmeló lidera la classificació juntament amb tres equips més. Desitgem molta sort al Sabadell en els seus propers enfrontaments. La setmana vinent ens desplacem a Barcelona per jugar a casa del Tres Peons B. Continuarà aquest gran inici?