Empat del segon equip del Montmeló davant un dels favorits de la categoria

Avui diumenge dia 26, els tres equips de Montmeló s’estrenaven com equip local al Centre Cultural La Torreta. El segon equip del Montmeló ha jugat contra un duríssim Comtal B on ens guanyaven per elo a pràcticament tots els taulers.

El primer a moure el marcador ha estat en Conrad qui ha perdut davant d’en Gerard Rodríguez, delgat de l’equip rival i jugador del Cardedeu durant molts anys. En Toni Segura ha igualat el marcador després d’una partida on ha perdut una peca a l’obertura però a canvi ha obtingut dos peons passats que han estat la clau per assolir la victòria. El Cristian ha comès alguna imprecisió a l’obertura i amb bon joc del seu rival s’ha assolit la segona derrota que ens tornava a posar per sota en el marcador.

José Miguel després de sortit de l’obertura amb igualtat, el seu rival ha iniciat un fort atac al flanc de rei on ha sacrificat un peó a canvi de debilitar l’enroc. En José Miguel s’ha defensat i fins i tot ha volgut sacrificar una qualitat per frenar l’atac. Tot i haver consumit bastant temps, en José Miguel ha pogut refer-se i clavar un peó que ha estat clau per guanyar la partida. Amb igualtat al marcador en Pau ha col·locat en el marcador el 3 a 2 després d’una partida on ha cedit la iniciativa al seu rival després d’una imprecisió a l’obertura. Així i tot i amb bon joc ha guanyat una qualitat que l’ha convertit en victòria després de jugar amb una precisa tècnica.

La victòria de la Diana que portava peca de més i la derrota d’en Jordi Salvany en un final de torre i peons ha deixat el marcador en 4 a 3 a falta del Raúl qui ha intentat forcar les taules, però després dels canvis de torre s’ha quedat en un final de peons i rei amb desavantatge, per deixar un marcador final de 4 a 4.