Montmeló 4,5 – 5,5 Tres Peons B / Montmeló B 3,5 – 4,5 Tres Peons C

Dures derrotes dels montmelonins, que no van tenir la sort necessària per decantar la balança a favor seu. Ho van intentar fins al final, però hi ha vegades que les coses no surten com a un li agradaria, i van ser derrotats de manera molt ajustada. Malgrat no obtenir uns bons resultats, l’equip va lluitar amb caràcter, i sempre mantenint una bona actitud. Ens agradaria destacar algunes notes positives del dia d’ahir:

  • Dos jugadors que compten les seves partides per victòries: el Carlos i l’Albert estan demostrant un gran estat de forma.
  • L’estrena del Jaïr a l’equip B, que va entaular la seva partida, front un rival 200 punts superior.
  • Jugadors que no han perdut cap partida, com són el Guzmán, el Néstor, el José Miguel i el Presi.
  • El Conrad, que havia de marxar a treballar, i va fer unes taules importants per l’equip. I l’Omar, que tot i no estar jugant al seu millor nivell, en cap moment va abaixar els braços.
  • A l’equip B, dos jugadors que tenien una petita espina clavada, que volien aconseguir una victòria des de la jugada u, el Raul i el Pau.

Però sobretot, ens voldriem destacar l’actitud dels jugadors que van perdre la seva partida. El Danil, el Jordi Sarrate, el Cristian, la Natàlia, i en especial els últims en acabar, el Jordi Salvany, la Diana i l’Aleix. Si ens fem dir un “equip”, és per vosaltres. És difícil conviure amb la derrota, i encara ho és més quan juguem en col·lectiu. Però, i parlo en nom de tots els vostres companys, independentment del resultat de les vostres partides, veure l’actitud que vau demostrar dins i fora del tauler, té més valor que qualsevol victòria. Els escacs sempre et tornen el que et prenen. La pròxima vegada sereu vosaltres qui ens donareu les alegries.

La propera jornada la juguem a casa. El Montmeló rebrà al Maragall, un rival directe que també porta dues victòries. Per altra banda, el Montmeló B s’enfrontarà al Ripollet, que buscarà sortir de la part baixa de la classificació. Tot i les derrotes d’ambdós equips, les aspiracions per l’ascens segueixen intactes, i mentre les matemàtiques no diguin el contrari, ho  seguirem intentant!

Montmeló C 1 – 3 Paretana C

El tercer equip del Montmeló es va desplaçar a Parets del Vallès, per jugar contra la Paretana C. En Juanda es va estrenar com a delegat i també com a cronista. Quan van arribar al Pavelló el van trobar tancat i es van haver d’esperar, després van preguntar per la sala de joc i van lliurar el full de l’alineació sense més incidències.

En Juanda comenta que el primer tauler, l’Alberto que jugava amb negres, no va poder sortir ben parat de la defensa que va plantejar i va ser el primer a perdre. L’Oscar que jugava de segon tauler va sortir molt bé de l’obertura amb possibilitats de guanyar material, però una errada el va deixar inferior i també va tombar el rei.

L’Adri, el tercer tauler, no va començar gaire bé la partida, però el seu rival no va saber aprofitar-ho. A poc a poc l’Adri es va refer fins a guanyar la partida de forma magistral. El Juanda, quart tauler, va controlar la partida des dels inicis, assolint un bon (avantatge). Tot anava bé fins que li va passar per alt una descoberta que el va deixar perdut.

Tot i el resultat advers, 3 a 1, les sensacions van ser força positives i els ànims queden intactes per jugar el diumenge vinent contra el Ripollet B.