Montmeló B 3,5 – 4,5 Ripollet

També en els escacs una mica de sort pot canviar el resultat d’un encontre. El diumenge passat el Montmeló no va tenir aquesta dosi de fortuna i va deixar escapar una possible victòria en capgirarse partides que pintaven bé pels interessos locals.

El matx no va començar massa bé i poc després de començar la ronda en Jaïr va haver de tombar el rei. El cansament d’una mala nit va passar factura i va condemnar les seves aspiracions en aquesta partida, però n’estem segurs que el seu talent ens donarà molts de punts a les properes jornades! A l’altra cara de la moneda, en Toni, qui suma les partides per victòries, va igualar el marcador amb fermesa poc després.

La derrota del Rubén, qui va jugar contra un fort primer tauler, va tornar a deixar el filial montmeloní en desavantatge. Les taules del Cristian, qui es lamentà de no haver pogut aprofitar millor l’avantatge a la partida, mantingueren la diferència d’un punt, com també les del presi, que va deixar escapar la victòria en els destrets de temps. Amb aquests empats, el marcador afavoria als interessos visitants amb un 2 a 3.

A la recta final del matx, en Jordi Salvany recuperà les esperances locals rematant amb victòria una partida que feia estona que la tenia de cara, col·locant el marcador global en empat a 3. I quan per fi semblava que teníem el matx controlat, a la Laura se li va capgirar la partida que, amb unes posteriors taules fotogràfiques d’en Conrad, posaven el definitiu 3,5 a 4,5 a favor del Ripollet