El passat diumenge dia 1 de març els equips els tres equips de Montmeló van jugar a “casa”. No sembla que el factor camp sigui determinant en els escacs, ja que tots tres van perdre i amb la mala “sort” que ho van fer per la mínima l’A i el B.

Montmeló 4,5 – 5,5 Agustí

Els encontres van començar a dos quarts de deu i al cap de dues hores van començar a caure els punts. Aleix taules, Guzmán i Omar guanyen les seves partides i cap a les 13 h en Carlos fa unes excel·lents taules en una partida que sembla va que estava pressionat. Però el 3 a 1 era enganyós i la realitat era que les partides que quedaven no pintaven gaire bé. Seguidament perd el Pau, perd en Jordi i amb unes bones taules del Sergi que estava amb desavantatge es col·loca el 3,5 a 3,5 en el marcador. Danil perd una partida que havia estat lluitant molt però on el negre tenia un fort atac i l’Albert s’enduu el premi de bellesa en rematar amb mat de cavall. Només quedava el Nèstor que finalment va perdre una partida on havia estat millor.

Montmeló 3,5 – 4,5 Penya d’Escacs Cerdanyola C

El segon equip va ser una calca del primer amb victòries del Rubén, Toni i Jordi Salvany i unes taules d’en Conrad. Tot es decidia a la partida de la Natàlia en un final de cavall contra dos peons que no va poder superar.

Montmeló C 0,5 – 3,5 Vall del Tenes B

El C tornava a perdre i on només les taules del Josep Maria van deixar l’honor en el marcador.

Diumenge vinent ens desplacem buscant el punt de la tranquil·litat per no haver de patir a la darrera ronda.