Primera ronda CCE 2010

Catalonia  3.5  Montmeló 6.5

Tot i que pugui semblar que la victòria davant de l’equip de la capital del Bages hagi estat còmoda, la realitat ha sigut que el match no s’ha decidit fins els últims moments amb dues caigudes de bandera al nostre favor.

Llinars B 6 Montmeló B 2

Avui per alguns dels jugadors de l’equip B, ha estat  la seva primera partida de Competició després molt de temps. I han sortit del local de Llinars amb ganes de aprendre i de tornar jugar.

La primera partida en acabar va ésser la del Cristian… que quan no pot fer l’Anglesa  es nota, però avui un consell: No el fem més complicat aquest esport , i si ens podem enrocar i donar alegria a les nostres peces tot anirà millor.
Poc després Arthur feia abandonar al seu rival… que encara no tenia cap material de menys , però  “Olalachessman” ja anava a guanyar .
Aquest ha sigut el primer punt de l’equip en aquesta nova temporada.
Markus acabava guanyant una partida en la que sempre ha estat millor i amb peça de més ha guanyat fàcilment, i ens avançava el marcador.
Ara comentaré sense ordre la resta de resultats… no he pogut moure’m de la meva cadira… com sempre, és clar.
Néstor  ha fet  taules en una partida que ha pogut guanyar en un final de Torres (no s’ apurat de temps com altres de la família) , m’ha agradat molt la seva actitud a la partida i que se’n emprenyi per no
guanyar … això és una bona senyal…… per cert el seu rival tenia 200 punts més d’ELO!!!.
El nostre Raúl en una partida estranya, complicada i que només ell ha entès ha guanyat per temps… el nostre delegat  diu que no s’apura de temps més que jo …jajaja.
Togabe ha guanyat en una partida anomenada “el passeig de la Dama Negra”… sabem que li agraden molt les Dames … però recorda que tens altres peces i  l’enroc  és una jugada per tranquil•litzar… als
teus companys!!!
El nostre sisè tauler ha perdut una partida que semblava que remuntava, però al final en una partida amb molts canvis, l’atac del rival al final ha donat bons resultats… Ànim Miquel Àngel!!!.
Goodman ha  fet  taules amb negres contra l’Orangutan plantejat per el seu rival, que li ha fet  Escac continu… però crec que podria haver guanyat si el Cavall que fa escac és el contrari de la jugada feta per
ell… bé l’ Sporting ha perdut… almenys ell ho ha fet millor. “L’asturià” Carles ha fet taules en una partida que ha recuperat un peó perdut i amb peons  i les 4 Torres han repetit posició…Bon resultat després de tot.
El “Periquito” ha guanyat per temps en un final de 2 Alfils contra Alfil i Cavall del rival… quan m’ ha demanat taules… ja sabia que alguna cosa estranya anava a passar… a  sí… que l’Espanyol li han
xiulat en contra un penalty inexistent… com el del Barça!!. En definitiva un bon inici de temporada aquest 6,5 a 3,5 a casa d’un dels equips amb més solera de Catalunya: Catalonia.
Aquí teniu l’acta :
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=206
La propera setmana esperem a l’Andorra!!! Desitjo que no ens deixin gelats.
Fins aviat
Xavi.

PD: Espero que els vostres comentaris!!!.

El futur ja esta aquí.!!!!!!!!.