Resum del cap de setmana

Divendres 29  es va iniciar el Campionat d’Espanya Escolar per Internet que es jugarà tots els divendres i dissabtes fins el 27 de novembre ( la fase preliminar). Les partides son a 4 minuts i classifiquen des del sub10 fins el sub18. El divendres van prendre part un seguit de jugadors del nostre Club obtenint la classificació Sergi López a la categoria benjamí per la fase següent que es disputarà a finals de novembre.

A l’Obert de la Ronçana ja es perfilen les posicions capdavanteres:

Al grup A, Marc Ortega  va jugar la quarta ronda  amb blanques davant el numero 1 de ranking Joan Canal. El Marc tot i trobar-se convalecent va obtenir un important empat davant el jugador del Terrassa. A la cinquena ronda i després d’unes altres taules es troba a mig punt del lider.

El Nèstor Pellicer va guanyar la quarta ronda en una partida on les blanques conduïdes per Jordi Recoder van entrar en un gambit poc conegut. A la cinquena ronda va fer unes taules i continua entre els tres millors del tram (fins 2100).

Al grup B, Aleix  López Pajuelo va guanyar la ronda 4, aquest cop davant Moises Sánchez. Un final d’alfils de diferent color que semblaven taules però que una errada del jugador del Caldes va aprofitar el jove Aleix per continuar encapçalant la classificació. Després de les taules de la cinquena ronda és co-lider del grup.

Els més petits  van perdre llurs partides, tot i que les tenien amb avantatge.

Diumenge dia 31 alguns de nosaltres varem canviar les peces d’escacs pel calçat esportiu i tot i el mal temps varem fer una caminata “la zapatilla” per les muntanyes de Montornés.