RESUM REUNIÓ ORDINÀRIA DEL CONSELL DE L’ESPORT MUNICIPAL 27/11/14

Festa de l’Esport

Es reparteix el calendari amb la normativa i els fulls que calen presentar per les candidatures i el reconeixements fins el 15 de desembre, perquè el dijous 18 farem les votacions a la Sala de la Concòrdia.
S’explica que aquest any la Festa de l’Esport es realitzarà d’un manera molt senzilla perquè es farà el 23 de gener a la Sala Polivalent. Serà una manera de tornar a iniciar la Festa, però la  idea pels anys vinents és que sigui el Consell qui la lideri i la Festa poc a poc vagi agafant més importància.

Comissió criteris subvenció a les entitats esportives

De cara a la temporada 2015/2016 es vol crear un nou sistema de repartiment de les subvencions a les entitats.
Es crearà una comissió formada per 1 membre de cada entitat. La primera reunió tindrà lloc el dijous 15 de gener a les 20.00 h a la sala 4 del pavelló.

Comissió accions per aconseguir DESA

En el passat Consell del mes de juny, el CF Montmeló UE va comentar que es podria fer alguna acció per aconseguir diners per a comprar desfibril·ladors.
El CF Montmeló UE portarà a terme un recollida de diners amb un cor guardiola que deixarà al Camp de futbol i la resta d’entitats presents en el Consell també es volen adherir a la campanya proposada amb el logo de: “Posa la teva voluntat en el Cor”.