És Octubre, i això vol dir que torna l’activitat al Club després d’un llarg parèntesi estival! I no podriem fer-ho de cap millor manera que amb un matx amistós dels Sub-12 del club amb els del nostres veïns vallesans de Llinars (amb un tauler extra Sub-14 per banda). Tots dos bàndols han jugat partides meritòries i la jornada ha sigut un exercici de germanor entre els xiquets d’ambdúes entitats. La llàstima ha sigut que la meteorologia no ha sigut favorable per a fer un esmorzar plegats als jardins de la Torreta, però no descartem poder-ho fer en una altra ocasió!

Dit això, també es reprèn l’activitat setmanal d’escacs a la Torreta. Cada divendres a partir de les 18:45, el club obre les portes a tot aquell que vulgui venir a fer unes partides i una mica de xerinola. En paral·lel, reprenem les classes d’escacs a la canalla en grups d’iniciació i Sub-12.

Per acabar, cal esmentar també que el Montmeló prendrà part dins del torneig Interclubs al llarg d’aquesta tardor. Ara que sembla que el Covid perd terreny, més escacs que mai!