Una temporada de somni i un pregó de Festa Major

Si entrem al web de la Federació Catalana d’Escacs, al marge dret ja podem trobar a competicions finalitzades el Campionat de Catalunya 2010. Clicant l’enllaç i buscant el Grup II de Segona Divisió podrem veure el quadre de la classificació final. Allí es, on una fletxa verda en direcció amunt indica que el Montmeló és un equip de Primera Divisió. Un èxit esportiu extraordinari. Tant es així que hem estat cautelosos en celebracions, no fos que despertèssim i tot hagués estat un somni.

Vull agrair les felicitacions rebudes, especialment la del GM Andrés Rodríguez, qui ens ha ajudat molt amb el jovent a través de les clases per internet. Cal dir també que l’aportació del GM Arthur Kogan ha estat fonamental, però per sobre de tot, ha estat la unitat d’equip amb tots els seus integrants qui ha fet possible aquest somni.

Però la grandesa d’aquest Club està sota l’aigua d’ aquest iceberg. La Primera Divisió és la punteta que tothom pot veure des de lluny. Un segon equip que conserva la categoria, un campió de Catalunya Sub 8, una Escola d’Escacs amb un planter de joves promeses, un club actiu, compromés, un conjunt d’amics, una segona familia.

.

El proper dijous 24 de Juny a les 21.30h a la plaça de la Vila esteu convocats al pregó de Festa Major, a la partida final del 25 aniversari.

Juguen blanques.